Tia Kofi är en av de senaste årens favoritdeltagare från UK-versionen, och i nyss avklarade säsongen av RuPauls Drag Race: UK vs. The World fick hon visa att hon både mognat och steppat upp sin drag. I podden The Useless Hotline pratar Tia med influencern Max Belegde om ett rykte som florerat i sociala medier om inspelningarna. Det är att deltagarna inte får umgås när de inte är i studion så de låses in på sina hotellrum och att dörrarna tejpas sen igen för att förhindra att de smiter ut.
Tia berättar att det visserligen stämmer att de inte får prata och att det förekommer tejpning. Men inte så att dörrarna tejpas igen:
– De sätter bara tejp över gångjärnen så att de ser om du försökt att smita ut. Då har ju i så fall tejpen rört sig, Men detta är för att du inte ska bryta de regler du skrivit under för, säger Tia Kofi, som i intervjun också berättar att hon inte skulle kunna berätta om det hemliga kontraktet deltagarna skriver på, men bara för att hon inte läste igenom det innan hon skrev på det.

RuPauls Drag Race: UK vs. The World visas i Sverige på Wow Presents Plus.