Stockholm All Stripes bowlingsektion anordnar den 25 maj för tredje gången någonsin sin internationella hbtqi+ bowlingturnering Strike a Pose Tournament i Stockholm. I år ser det ut att bli rekord i antal deltagare, med mer än 40 anmälda från Sverige, Tyskland, Italien, Schweiz och Storbritannien.

Tävlingen, som anordnas vartannat år och första gången hölls 2020, består av en individuell tävling och en lagtävling. Den går i år av stapeln på New Bowl Center vid Gullmarsplan den 25 maj.

– Vi är väldigt stolta och glada över att för tredje gången bjuda in bowlare från hela Europa till vår turnering. Det kommer bli en dag med en massa kära återseenden, härlig stämning, många skratt och fin bowling. Vi hoppas också få stor publik i hallen och vill bjuda in alla som vill att kika förbi New Bowl Center den 25 maj, säger Klas Hansson, ansvarig för Stockholm All Stripes bowlingsektion.

Om du vill delta i Strike a Pose Tournament finns fortfarande ett fåtal platser kvar. Mer information samt registrering finns på strikeaposestockholm.com.