Herstel van de stijging van de schuldenlast van huishoudens tot volgend jaar
De overheid zal de ratio van de totale schuldenlast (DSR) van de leningen van de leningen van de leningen van de leningen leningen geleidelijk uitbreiden om overmatige leningen te voorkomen. In plaats daarvan besloot hij om een ​​hypotheek op de vroege lange termijn in te voeren om de kosten van de binnenlandse slaperigheid van jonge […]

De overheid zal de ratio van de totale schuldenlast (DSR) van de leningen van de leningen van de leningen van de leningen leningen geleidelijk uitbreiden om overmatige leningen te voorkomen. In plaats daarvan besloot hij om een ​​hypotheek op de vroege lange termijn in te voeren om de kosten van de binnenlandse slaperigheid van jonge mensen met een laag inkomen te verlagen.

De regering heeft besloten om de "Home Faculty Management" te beheren, die werd opgesteld door de 34e vergadering van het Centrale Agentschap voor noodeconomie en de 2e Innovatie- en Groeistrategieconferentie van 2021.

In detail wordt het doel in fase 3 gefaseerd uitgebreid met het oog op de volledige uitvoering van juli 2023 van de totale schuldvergoedingsvergoedingsverhouding (DSR) van de aandelenmarkt, die alleen van toepassing is op de huidige specifieke aandelenkoers.

Er zijn twee gevallen waarin 40% van de DSR momenteel per week wordt toegepast. De leningen van de Bank voor nieuwe hypotheekleningen van de Bank of hoger 폰테크 dan 100 miljoen gewonnen voor hogere inkomens dan 80 miljoen gewonnen per jaar, zijn meer dan 100 miljoen gewonnen.

Omdat het nu alleen een gemiddelde van 40 procent per bank is, is het mogelijk dat DSR's meer dan 40 procent van de leningen per week ontvangen, maar als de regelgeving per week wordt toegepast, zal het de kredietlimiet voor individuen verminderen.

Voor zover de terugbetalingskredieten voor buitenlandse inkomsten worden erkend of beleidsbehoeften zijn, zijn deze niet van toepassing op de DSR-eenheid bij het aanvragen van leningen.

Bovendien zal het systeem worden gemodificeerd om de werkelijke vervaldatum van de DSR-rekeneenheid weer te geven. Het is van plan om redelijke praktijken vast te stellen door middel van proefoperaties, met voldoende tijd om te voorkomen dat er een scherpe marktshock is in verband met de DSR-berekening van kredietleningen.

Verspreid en beheer van verschillende en flexibele methoden voor inkomensaanpassing, zodat er geen reden is voor de berekening van inkomen per aandeel. Naast het inkomen voor de verwerving, inclusief de inkomstenbelasting, zullen ze ook een breed scala aan erkenningsinkomens gebruiken door middel van nationale pensioenen en betalingsgegevens voor de gezondheidszorg.

Het is van plan om de DSR-rekenmethode te rationaliseren, gezien de levenscyclus van het inkomen om financiële hulp te verlenen aan de mensen en jongeren. Voor de huidige inkomens en de toekomstige inkomensstijgingen (zoals de jeugd) is het gebruik van de 'receptorstandaard voor toekomstige inkomsten' bij de DSR-berekening.

Om de financiële lasten in de woonwijk te verminderen, introduceert het een lening van 40 jaar op de beleidshypotheken voor jongeren (onder de 39 jaar) en pasgetrouwden om de terugbetaling van de basisfondsen te verminderen. Bovendien zal het een "huisvestingsvoorziening-voor-huishoudhypotheek" -overeenkomst aangaan om de jeugd in staat te stellen om in mijn huis te smelten zonder een vroege stimulans.

Beleidsproducten zoals subsidies en leningen zijn gebaseerd op 34 jaar, maar de beslissing om een ​​huis te kopen is om 39 jaar te ondersteunen, aangezien het meer tijd nodig heeft om kapitaal te verzamelen.

Het introduceert een reguleringssysteem voor de regulering van het systeem voor degelijk toezicht op de kwetsbaarheid van huishoudens, waaronder niet-bankbiljetten en niet-beursgenoteerde bedrijven. De limiet van de LTV-limiet voor niet-gedekte leningen voor niet-gedekte bedrijven, zoals grond, kantoor en winkels, wordt uitgebreid tot 40 procent voor nieuwe niet-gedekte bedrijven in de gebieden met een vergunning voor grondhandel. De uitzondering is toegestaan ​​voor fouten, zoals verrijkte vissers.

De norm van de behandeling van niet-godsmanagers wordt gecontroleerd door middel van een onderzoek naar de situatie en het onderzoek van de algemene groep van niet-godsmanagers, waaronder de North Siheung-associatie. Het is van plan om de autoriteiten informatie te verstrekken over leningen die vermoedelijk onrechtmatig zijn, zoals het verzamelen van leningen, het controleren van leningen en het controleren van leningen en het nakomen van speculatieve verdenkingen.

Bovendien zal de financiële interfinanciering, inclusief niet-gespecificeerde groepen, worden gecontroleerd op de status van de deugdzaamheid van de interfinanciering.Op basis van de resultaten van de controles is het van plan om aanvullende maatregelen te treffen om de praktijk van het afnemen van leningen in onderlinge financiële rechten te verbeteren.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다