Ik heb altijd een sterke beheersing gehad.
Hallo! Ik ben net in de Swedish Massage Tuesab-winkel gewst! Ik was altijd in slechte staat omdat ik in de winter zo ziek en slecht in circulatie was, en ik dacht dat ik de lente zou naderen en dat ik niet zo kon zijn!! Ik dacht dat ik n goede faciliteit en n goede vaardigheid […]

Hallo! Ik ben net in de Swedish Massage Tuesab-winkel gewst!

Ik was altijd in slechte staat omdat ik in de winter zo ziek en slecht in circulatie was, en ik dacht dat ik de lente zou naderen en dat ik niet zo kon zijn!!

Ik dacht dat ik n goede faciliteit en n goede vaardigheid zou willen hebben om n ​​massage te krijgen!Ik herkende het en ik herkende het niet ver van het huis, maar ik zag het ook in de Swedish Massage Tuesab-winkel!! De Swedish Massage Toesab-winkel lk te comfortabel om te worden behrd en de faciliteit lk te goed!

Swedish Massage Toesab-winkel zegt dat je n Swedish-massage hebt, maar het is n Zwdse koninklijke massage. Swedish Massage, n kenmerk van zachte abs en geurige aroma's, is erg populair bij mensen die de voorkeur geven aan zachte, relex-massages, in plaats van zieke massages te krijgen. Ik denk dat het n swedish-massage-toues-bevestigingspunt is, omdat ik liever zachtjes krijg!!

Ik kon n afspraak maken en n bezoek brengen en n sessie met de manager regelen!

De Swedish Massage Toes Ab-verzorgingswinkel was n zr exotische, nette interieur - en alle faciliteiten waren netjes en schoon!n van de dingen die ik echt belangrijk vind in de massagewinkel is schoon, en de Swedish Massagetues-support lijkt vl van alle werknemers te geven.

En je hebt ook behrde producten gebruikt als Aveda-producten, niet alln als goedkope producten.

Ik wt het niet, maar ik ben n beroemd merk dat ik ken en ik denk dat het mr verwachtte dat je het behr van de Swedish Massagetues-sap-winkel met Aveda-producten zou doen!

De Swedish Massage Tuesab-kolonist is n van de mst geprofessionrde Swedish-opleidingen die je hebt gevolgd en je hebt n nauwkeurige en nauwkeurige beschrijving en sessie!

Ik denk dat het beter was om de Aveda-olie te kiezen die ik op dat moment zou kunnen gebruiken om mijn eigen producten te laten blunderen, afhankelijk van de conditie of stemming van de dag, of om vrij te kiezen, afhankelijk van de smaak!! Ik denk dat degenen die moeilijk te aromagoren zijn, de verklaring van de manager kunnen volgen en het product kunnen gebruiken dat de manager aanbevlt in overnstemming met de conditie of symptomen van de dag.

Ze zei dat ze n aroma van deze soort op basisolie zou laten blunderen en dat basolie ook natuurlijke hobaroil en diamantolie zou gebruiken!! Swedish Massage Toesab-bewerkingspunt, waar u kunt vertrouwen en worden behrd op uw producten!!

Na alle sessies werd ik naar de private managementkamer geleid! De Swedish Massage Toes Ab-verzorgingswinkel werd behrd door alle behrkamers, met n rks concepten, van privé-ruimtes tot n kubieke ruimte!!

Ik kwam alln en krg n sessie in n privékamer 부산건마 en ik dacht dat ik later n paar managers wilde hebben met mijn vriend!! De behrkamer van de Swedish Massage Toesab-winkel was perfect voorbereid op n aangename behrsing, inclusief n privé douche, koud / verwarming, luchtreinigers, vochtigheid!!

En er is n voordl dat de lichten niet zo lui zijn dat ze comfortabel en rustig kunnen worden behrd.

Ik heb n nvoudige douche en n onderhoudsklaar gemaakt voordat ik het behr behrde! Ik moest n pre-douche nemen omdat ik dit goede product niet hoefde te wassen als ik klaar was!En n etiquette voor de manager!Nadat ik klaar ben met douchen, drukt de knop op de tafel om je manager te bellen! De manager hft het geblindde product mgenomen en hft het swedish-behr op de grond!

Het is n combinatie van warme aanrakingen en zachte olie die het gevoel hft dat de vermoeidheid die je hebt opgestapeld, verdwijnt! Het is n hl delicate manier om je huid te laten zien door je spieren!! Het aroma hft me n stabiel gevoel gegeven en n relex.

Ik dacht dat het n frisse massage was, maar het was zo goed om zo'n zachte massage te hebben en te ontspannen, vooral omdat mensen die gevoelig zijn voor de overweldiging, nog mr van de swedishmassage van de Swedish Massage to Espertorium zouden houden. Iedern die geïnteressrd is in de Swedish Massage in de Swedish Massage Tuesab-winkel, wil dat je de volgende link bezoekt: Tuesab-winkel, Swedish Massage!!

Swedish Massage Toesab-gu-winkel met service, vaardigheden en faciliteiten! Ik moedig je aan om te tillen!

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다