Choi Ju-hwan, gekleed in SK-uniformen als een gratis agent (FA)
"Ik herken de kracht van Son Heung-min, die onlangs een controverse heeft gewekt," zei Jose Morinho Tottenham, manager van de club, "maar ik heb specifiek instructies gegeven om deel te nemen aan de wedstrijd tegen Wolfsberg (Oostenrijk)." Tottenham eindigde Wolfsberg met 4-1 in de eerste ronde van de Europa League van de Europa League van […]

"Ik herken de kracht van Son Heung-min, die onlangs een controverse heeft gewekt," zei Jose Morinho Tottenham, manager van de club, "maar ik heb specifiek instructies gegeven om deel te nemen aan de wedstrijd tegen Wolfsberg (Oostenrijk)."

Tottenham eindigde Wolfsberg met 4-1 in de eerste ronde van de Europa League van de Europa League van 2020-21 (UEFA) in de Puscas Arena in Boedapest, Hongarije op 19 juli (Korea Time).

Tottenham eindigde de eerste helft met 3-0, met een back-to-back doelpunt van Gareth Vale en Lucas Moura, te beginnen met het preventieve doelpunt van Son Heung-min in de 13e minuut. Hij gaf het doel in de tweede helft 10 minuten, maar won de wedstrijd met een goal van Carlos Vinysius in de tweede helft van 43 minuten.

Na de wedstrijd zei hoofdcoach Morinho: "Het resultaat van een 4-1 overwinning in de uitwedstrijd was zeer bevredigend, vooral met een goede eerste helft game", en voegde eraan toe: "Ik ben nog een stap dichter bij de kwartfinale. "Ik heb meer tijd in de tweede wedstrijd in mijn thuis."

Choi Ju-hwan heeft ook problemen met de situatie. Hij koos voor een nieuwe SK om deel te nemen aan het Spring Camp, waar hij het nieuws kreeg dat het team een ​​nieuwe groep zou worden voordat het naar Jeju zou gaan. De naam van de oude naam is ook vreemd voor Choi Ju-hwan, die zich niet kon voorstellen vanwege de verlegenheid die de spelers hadden gevoeld, maar hij was aanvankelijk ook in paniek. Het was niet het probleem dat spelers konden omkeren, dus het werd natuurlijk in de loop van de tijd geaccepteerd en nu was het een geweldige versiering van SK's laatste en het begin van de Nieuwe Wereld. Het (kleine) probleem is dat het pakket, zoals beschermende apparatuur, is aangepast aan de kleur van 스포츠중계 het nieuwe team, en dat het op het punt staat om gedwongen terugroepingen te doen.

Choi Ju-hwan lachte: "Ik heb een rode beveiliging gekozen op basis van de kleur van het team, maar ik ben bang dat het veranderen van een nieuwe wereldgroep een kleur zou hebben. Ik hoop dat ik eerst de uniformkleuren ken."Niet alleen Choi Ju-hwan, maar ook een aantal spelers moeten hun beschermende apparatuur, battinghandschoenen en zelfs hun handschoenen veranderen, afhankelijk van hun baruniformen. Het kan een onuitsprekelijke worsteling zijn om te zeggen dat je je tijdens het kamp moet aantrekken en schrijven alsof je mijn kleren draagt ​​in het reguliere seizoen.

Hij verlichtte de prestatie van Son Heung-min, die de grote man in de war bracht. Son is bezorgd over de beperking van zijn fysieke kracht, die de laatste zes opeenvolgende wedstrijden zal starten, en hij heeft zijn taken getrouw verteerd, waaronder het starten van een kopbal.

Morinho vroeg Son Heung-min, die 90 minuten voor West Bromitch Albion speelde, 120 minuten voor Everton en 90 minuten voor Manchester City, om 'een korte tijd om hulp te vragen'. En hij heeft zijn rol vervuld.

Son Heung-min werd op de dag vervangen door Vinysius na het starten van de frontlinie als aanvaller en 45 minuten na de eerste helft. Het wordt geïnterpreteerd als een vervanging om de Engelse Premier League-wedstrijd tegen Westham United te organiseren, die op 21 september wordt gehouden.

Hoofdtrainer Morinho zei: "Song Heung-min scoorde een speciale score. Het is zeker een speciale sensatie voor de Puscas-winnaar Son Heung-min om een ​​doelpunt te scoren in de Fuscas Arena, zei Son Heung-min, die zijn missie in een korte tijd perfect heeft voltooid. Het was mogelijk om Vinysius te injecteren, op hetzelfde moment als de tweede helft. "

Choi Ju-hwan (33), die een SK-uniform draagt ​​als een gratis agent (FA), heeft een sterke wens om goede indruk te maken op zijn thuisfans in Incheon. "Veel mensen hebben aandacht besteed aan de fA-verklaring en hebben het team gekozen zonder spijt van een tol, omdat ze echt bij SK zijn. "Het is een grote eer om een ​​optie te hebben."In het Kangchang-gebouw in Seoguipo, Jeju, was zijn nieuwe teamgenoten en zijn gezicht van het spijskamp een ​​belasting om goed te zijn en de verantwoordelijkheid om de kracht van het team te versterken om het imago van het team te herstellen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다