”Jag är ödmjuk och omtumlad över alla positiva reaktioner rörande Bucks story. Jag har läst så många av era reaktioner och jag kan inte vara mer stolt” skriver skådespelaren Oliver Stark på Instagram efter att hans rollfigur Evan ”Buck” Buckley förra veckan överraskande kysste motspelaren Lou Ferringo Jr som spelar karaktären Tommy.

Detta skedde i seriens 100:e avsnitt och Oliver Stark berättar i intervjuer att han länge sett vilken riktning Bucks utveckling i serien skulle ta. Han. berättar i en intervju att han efter ett samtal med 9-1-1:s boss Tim Minear blev överlycklig över vilken riktning Bucks berättelse skulle ta.
– Jag tycker det är fantastiskt. Jag har väntat på det här ett bra tag, säger Stark i en intervju med Entertainment Weekly.

Alla stora tv-sajter plus HBTQ+media i USA har skrivit om Bucks utveckling eftersom 9-1-1 är en av USA:s mest sedda serier, och låg på en 21:a plats över de serier med flest tittare förra säsongen. Men med uppmärksamheten kommer också negativa reaktioner och på seriens officiella Insta skriver flera tittare av sig sin ilska:

”Jag är färdig med den här serien. Så trött på att få den här skiten nertryckt i halsen i varje serie”, skriver en och en annan: ”Varför? Kommer inte längre titta på vad som var en fin familjeserie”. Och: ”Ni förlorade en tittare”.

Men Oliver Stark bryr sig inte. På Insta skriver han:

”Om du tillhör den lilla skara personer som kommenterar att detta förstört serien, så vill jag att ni ska veta att jag inte bryr mig. Detta är en serie om kärlek och inkludering. Vi har visat queera relationer från start, inklusive ett vackert svart lesbiskt äktenskap framfört av två av de bästa skådespelerskorna jag någonsin sett. Om en till karaktär hittar ett nytt lager i sin sexualitet är en dealbreaker för er så är jag rädd att ni missat hela poängen med serien”.

9-1-1 visas i Sverige på Disney+ och de har just nu inga besked om när säsong 7 kommer att visas.