Som arrangör inom regnbågssamhället kan QX hjälpa dig att komma igång med smidig biljettförsäljning tillsammans med vår partner Nortic.

Som arrangör får du en egen sida hos oss där du kan sälja biljetter till flera olika evenemang och tillfällen samtidigt. Betalning sker med Klarna. I dörren använder ni en mobilapp för att kontrollera biljetter.

Evenemang som säljs via QX kommer automatiskt också att listas på QX sida för biljetter i QX Shop och på QX.se tillsammans med QX QueerMap.

När du blir arrangör genom QX ingår allt i hela Nortics hela plattform utan uppläggningsavgift och vi hjälper dig att komma i gång.

Vi tar ut en liten avgift per såld biljett men det finns inga andra fasta kostnader. Som arrangör har du möjlighet att lägga på en serviceavgift mot biljettköparen som täcker dessa kostnader eller så kan du baka in dem i ditt eget biljettpris.

När vi har lagt upp dig i systemet kommer du kunna logga in själva och administrera biljettförsäljningen och skapa evenemang.

Ni har också full tillgång till Arrangörssupport hos Nortic där du kan få hjälp både via mejl och telefon och det finns även ett journummer dit du kan ringa vid akuta problem.

Intresserad? Kontakta oss på [email protected] för mer information.