Klart vi älskar John Cena för att han delade ut pris på årets Oscarsgala spritt språngande naken – i ett par Birkenstock, men det finns fler anledningar att älska honom. Cena har alltid visat sitt stöd till HBTQ+communityt och visar på en villkorslös kärlek varje gång han pratar om sin bror Steve som är öppet homosexuell.

I en intervju nyligen i podden ”Armchair Expert” pratar Cena om sin barndom och berättar bland annat om storebrorsans tuffa tid när de växte upp på 80-talet i en liten stad i Massachusetts.
Steve Cena, som är äldre än John, har kämpat med homofobi under hela sitt liv…

John Cenas offentliga stöd för sin homosexuella bror och för hela hbtq-communityt har varit tydligt genom åren. Ett exempel är från 2013 då en reporter från TMZ Sports frågade Cena vad han tyckte om Wrestling-stjärnan Darren Young (som var den första homosexuella Wrestling-brottaren att tävla i ligan) och om det nu skulle kännas obekvämt att dela omklädningsrum med en kille som var öppet gay.
Men Cena svarade bara att han inte såg några som helst problem med det och dödade diskussionen direkt då han tog upp det faktum att hans äldre bror är gay.

Och det var ändå 11 år sedan, i en idrott som är så macho det kan bli…